Observatori de Bioètica i Dret    |    Máster en Bioética y Derecho    |    Cátedra UNESCO de Bioética    |    Revista

5 de diciembre de 2011

Presentación del Documento sobre trasplante de órganos de donante vivo

Des de l´Observatori de Bioètica i Dret us convidem a la presentació del Document sobre Transplantament d'òrgans de donant viu, coordinat por els Drs. Buisán, García Manrique, Mautone y Navarro.

- Data: 13 d´desembre, dimarts, a les 11 horeshttp://www.blogger.com/img/blank.gif
- Lloc: Aula Fèlix Serratosa del Parc Científic de Barcelona (Carrer Baldiri Reixac 10, 08028 Barcelona, Edifi Clúster).

Hi haurà exemplars del Document a la vostra disposició. També estarà disponible en format pdf (en tres idiomes: català, castellà i anglès) al web de l´Observatori: www.bioeticaidret.cat/documents el mateix dimarts a partir de les 12 hores.



Desde el Observatori de Bioètica i Dret os invitamos a la presentación del Documento sobre trasplante de órganos de donante vivo coordinado por lo Drs. Buisán, García Manrique, Mautone y Navarro.

- Fecha y hora: 13 de diciembre, martes, a las 11 horas
- Lugar: Aula Fèlix Serratosa del Parc Científic de Barcelona (Carrer Baldiri Reixac 10, 08028 Barcelona, Edifi Clúster).

Habrá ejemplares del Documento a vuestra disposición. También en formato pdf (en tres idiomas: catalàn, castellano e inglés) en la web del Observatori: www.bioeticayderecho.ub.es/documentos a partir del mismo martes a las 12 horas.

Etiquetas: , ,


Participar  |  Enviar por e-mail


Comentarios (0)

Participar  |  Volver  

 
© 2013 Observatori de Bioètica i Dret, Cátedra UNESCO de Bioética, Máster en Bioética y Derecho, Universitat de Barcelona