Observatori de Bioètica i Dret    |    Máster en Bioética y Derecho    |    Cátedra UNESCO de Bioética    |    Revista

8 de junio de 2011

Els Juliols de la UB, Curso 'El Aborto y la Objeción de Conciencia'

Des de l’ Observatori de Bioètica i Dret, PCB-UB us informem de que, dins Els Juliols de la UB, hem programat un curs sobre "L’avortament i l’objecció de consciència". Aquest curs tindrà lloc a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona durant la setmana del 4 al 8 del mes de juliol i en horari de tarda (de les 16.30 a les 20.30 hores).

El termini per inscriure-s’hi s’obre el dia 25 de maig i es pot fer per Internet, telèfon o presencialment al mateix Edifici Històric de la UB. Us adjuntem el Programa del curs.

- Programa [PDF]




Desde el Observatori de Bioètica i Dret, le informamos de la programación del curso "El Aborto y la Objeción de Conciencia" en el marco de Els Juliols de la Universitat de Barcelona. El curso tendrá lugar en el Edificio Histórico de la Universitat de Barcelona, durante la semana del 4 al 8 de Julio en horario de tarde de 16:00 - 20:30.

El plazo de matricula abre el día 25 de Mayo y se podrá realizar por Internet, teléfono o presencialmente en el Edificio Histórico de la UB. Se adjunta el programa.

- Programa [PDF]

Etiquetas: , , ,


Participar  |  Enviar por e-mail


Comentarios (0)

Participar  |  Volver  

 
© 2013 Observatori de Bioètica i Dret, Cátedra UNESCO de Bioética, Máster en Bioética y Derecho, Universitat de Barcelona