Observatori de Bioètica i Dret    |    Máster en Bioética y Derecho    |    Cátedra UNESCO de Bioética    |    Revista

12 de diciembre de 2011

L’Observatori de Bioètica i Dret presenta el «Document sobre trasplantament d’òrgans de donant viu»

Demà, 13 de desembre, a les 11:00h tindrà lloc a l’Aula Fèlix Serratosa Parc Científic Barcelona la presentació del «Document sobre trasplantament d’òrgans de donant viu», elaborat pel Grup d’Opinió de l'Observatori de Bioètica i Dret (OBD) de la Universitat de Barcelona (UB), amb seu al PCB. Els seus autors aporten arguments i recomanacions per tal de minimitzar els riscos físics, psíquics, socials i econòmics dels donats vius, alhora posen sobre la taula de debat si s'ha de potenciar aquest tipus de donació i, si és així, en quines condicions s'ha de fer, amb l’objectiu de promoure un diàleg transparent i eficaç entre la societat que orienti a la presa de decisions en aquest àmbit.

A la presentació hi intervindran: María Casado, directora de l’OBD, titular de la Càtedra Unesco de Bioètica de la UB i membre del Comitè de Bioètica d’Espanya i del Comitè de Bioètica de Catalunya; Albert Royes, professor i coordinador del Màster en Bioètica i Dret i membre del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital Clínic de Barcelona; Mònica Navarro, vicedegana de la Facultat de Dret de la UB i professora titular de Dret Civil; Lídia Buisan, professora d’Ètica Mèdica de la UB i cap de l’Àrea d’Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor de l’Hospital General de Hospitalet; i Ricardo García Manrique, professor titular de Filosofia del Dret de la UB.

L’acte finalitzarà amb un torn obert de preguntes per promoure el debat dels temes tractats.

Etiquetas: , ,


Comentarios (2)  |  Participar  |  Enviar por e-mail


5 de diciembre de 2011

Presentación del Documento sobre trasplante de órganos de donante vivo

Des de l´Observatori de Bioètica i Dret us convidem a la presentació del Document sobre Transplantament d'òrgans de donant viu, coordinat por els Drs. Buisán, García Manrique, Mautone y Navarro.

- Data: 13 d´desembre, dimarts, a les 11 horeshttp://www.blogger.com/img/blank.gif
- Lloc: Aula Fèlix Serratosa del Parc Científic de Barcelona (Carrer Baldiri Reixac 10, 08028 Barcelona, Edifi Clúster).

Hi haurà exemplars del Document a la vostra disposició. També estarà disponible en format pdf (en tres idiomes: català, castellà i anglès) al web de l´Observatori: www.bioeticaidret.cat/documents el mateix dimarts a partir de les 12 hores.



Desde el Observatori de Bioètica i Dret os invitamos a la presentación del Documento sobre trasplante de órganos de donante vivo coordinado por lo Drs. Buisán, García Manrique, Mautone y Navarro.

- Fecha y hora: 13 de diciembre, martes, a las 11 horas
- Lugar: Aula Fèlix Serratosa del Parc Científic de Barcelona (Carrer Baldiri Reixac 10, 08028 Barcelona, Edifi Clúster).

Habrá ejemplares del Documento a vuestra disposición. También en formato pdf (en tres idiomas: catalàn, castellano e inglés) en la web del Observatori: www.bioeticayderecho.ub.es/documentos a partir del mismo martes a las 12 horas.

Etiquetas: , ,


Comentarios (0)  |  Participar  |  Enviar por e-mail


© 2013 Observatori de Bioètica i Dret, Cátedra UNESCO de Bioética, Máster en Bioética y Derecho, Universitat de Barcelona